miércoles, 21 de diciembre de 2016

EL SOPAR & BALLADA DE LA ‘GLÒRIA’ SENTMENATENCA

El dia 20.12.2016, feia una tarda de vent i pluja, molt desavinent per estar esperar-se al carrer, afortunadament em podia aixoplugar al Garbí fins que em recollia el Rafa, l’àngel de la guarda que em portaria sà i estalvi fins a Sentmenat, on es duria a terme el sopar de la colla 100menat country.

Les balladores acabaven de fer les darreres evolucions al salonet.



El sopar és un clàssic, olives, patates ‘braves’, embotits amb pa sucat amb tomàquet, un parell de fregits, i, vi, cervesa /o refresc, i postres. Davant la perspectiva gastronòmica que se’ns presenta – afortunadament – potser hauríem de plantejar-nos quelcom més light, oi?.


Els regals als teachers seguia el guió previst, torrons i un pernil, s’ho tenen ben guanyat per la seva llarga dedicació, sentia parlar de 10 anys, que si fem cas a la lletra d’un tango ‘ no son nada’.

Com cal fer, ballaven el Feliz Navidad , cançó composada per José Monserrat Feliciano García (Lares, Puerto Rico, 10 de setembre de 1945), més conegut com José Feliciano, que podeu escoltar si cliqueu.



A les taules arreglaven el món, que ja li toca.


Recordàvem als absents, aquests dies son especialment indicats per a fer-ho, cal però, agrair , el fet meravellós d’haver-los tingut amb nosaltres, i – fins on sigui possible – abocar-nos ara en gaudir dels companys de viatge que tenim ara i aquí.

Passaven les 00:00 quan ens acomiadàvem, avui és dia feiner.

Els guions coneguts i les sabates velles , ens fan sentir còmodes, i quan anem fent anys, ho trobem especialment plaent, oi?.

Més fotos a : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211829821970688&set=oa.1376439739041675&type=3&theater

BON NADAL, i QUE L’ANY 2017, us porti salut, pau, alegria, i que la puguem compartir tots plegats.

Amén !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario