domingo, 17 de julio de 2016

BALLADA DE JULIOL 2016. AMICS DELS COUNTRY DE CASTELLAR DEL VALLÈS

El dissabte 16.07.2016 estàvem convocats a les 18:00 a la Plaça de l’Espai Tolrà, el sol lluïa esplèndid encara que feia una calor moderada, defenso la hipòtesis que al bon Déu li agrada el country.


Saludava als amics de Castellar del Vallès, als de Sentmenat, Sabadell, Terrassa, Caldes de Montbui,.... , i feia – com pertoca - fotografies de diferents moments de la Ballada.




El mateix dissabte publicava algunes d’aquestes imatges a https://www.facebook.com/Amics-Del-Country-De-Castellar-Del-Vall%C3%A8s-300855230259909/?fref=ts pàgina que confio tindrà bona acollida.

Parlàvem de les activitats que pensen desenvolupar en aquests dies d’estiu alguns dels amics, un anirà a la Jornada Mundial de la Joventut a Cracòvia, altres estan planificant un viatge a Galicia, algun estiuejarà a Castellar del Valles, fent alguna viatge a la platja,...., la crisis econòmica lluny de les previsions del GOBIERNO pesa com una llosa a les butxaques de les famílies que viuen – vivim - del seu treball i/o de la seva pensió.

El sol anava declinant i quasi la meitat de la Plaça estava a l’ombra a la meitat de la Ballada.


A les 9:00 quan s’acabava l’acte bufava un ventet força eixerit que refrescava l’ambient.

Tothom s’acomiadava, fins al setembre !!!

El Country té un atractiu limitat per al jovent, l’edat mitjana està en els 50 anys, i val a dir que entre les seves virtuts ultra la millora física, se li reconeix eficàcia en el manteniment de la memòria, i l’activitat cognoscitiva.

Veniu a fer salut a l’Espai Tolrà.

Amics del Country de Castellar del Vallès

No hay comentarios:

Publicar un comentario