domingo, 20 de diciembre de 2015

VILADECAVALLS. LA DARRERA BALLADA DE CLDSF.

Trobava la crònica de la Ballada PER NADAL CAP SENSE JOGUINA que es feia a Sant Cebrià de Vallalta al desembre de l’any 2. 010
http://espaicountry.blogspot.com.es/2010/12/ballada-de-sant-cebria-de-les-joguines.html
http://coneixercatalunya.blogspot.com.es/2010/12/sant-cebria-de-vallalta-maresme.html

També de la convocatòria que a fer a Castellar del Vallès l’any 2012
http://espaicountry.blogspot.com.es/2012/12/cap-nen-sense-joguina-3-edicio-la.html
http://espaicountry.blogspot.com.es/2012/12/un-nadal-de-country.html

I confegia ara la crònica de la Ballada que duia a terme al Poliesportiu de Viladecavalls el diumenge 20.12.2015
Estàvem convocats a partir de les 10:00, la Rosa, la Maria Jesús i l’Antonio arribàvem quasi mig hora abans, i tenia ocasió de veure com s’aniria emplenant de persones, de regals , de menjar i estris per infants, aquell espai.




S’ha de destacar la bona tasca del voluntariat de CLDSF, i per descomptat l’ acollida que l’Ajuntament de Viladecavalls ha fet d’aquest acte en boca de la Regidora Dolors Salmerón i Daví


També als amics que des del primer dia han fet costat.




I per descomptat a totes i cadascuna de les persones anònimes que han portat els més de 3.600 regals, i 300 unitats menjar i estris per infants , en que es tancava provisionalment el recompte.



La proximitat del Nadal, i el fet de ser aquest diumenge Jornada electoral, feia minvar un xic l’assistència, en cap cas però , el desig de portar un somriure a tantes i tantes famílies, a les que el sistema ha deixat fora, malgrat les afirmacions en sentit contrari fetes des dels professionals de la política.

CLDSF es dissolt, les dramàtiques situacions que ajudaven a minimitzar persistiran dissortadament, i ens caldrà cercar altres mitjans perquè MAI, MAI. MAI, un infant en aquests dies de Nadal es quedi sense joguina i/o sense menjar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario