martes, 22 de diciembre de 2015

BALLADA DE NADAL. 100MENAT COUNTRY

Estava convocat a les 21:00 del dilluns 21.12.2015, al local de la Societat Coral Obrera la Gloria Sentmenatenca, es tractava de fer un sopar amb els amics , en el que alhora que es concloïa el primer trimestre del curs 2015/16, s’agraïa – un any més - ; i quants van ja?. , la bona tasca del Toni i l’Elisabet, o l’Elisabet i el Toni que tanto monta, oi ?.



Arribava un xic abans i encara podia recollir alguna imatge del Salonet de quina superfície per ballar n’estaven queixoses una bona part de les persones que ballaven.


El sopar és un clàssic, pa amb tomàquet, embotits, formatge, i una munió de fregits que ens farà pujar el colesterol, és el que toca, oi ?.




Al regal als ‘nuvis’ en aquesta ocasió li seguia un sorteig que premiava a la Teresa i a la Vicky.






En acabar l’àpat es feia una ballada ara a la sala del Coro – més adequada per ballar – que no acabava amb la fotografia de l’escala de la Glòria, perquè es tancava la porta principal d’accés, i ens calia sortir per un lateral.


Ens havíem retrobat amb vells amics, i uns i altres ens desitjàvem el millor pel Nadal i l’any Nou, i fins alguns manifesten que esmerçaran els diners del premi de la Loteria en fer alguna de les gran Rutes del EEUU.

Avui 22.12.2015 alguns somnis es faran realitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario