domingo, 30 de agosto de 2015

BALLADA COUNTRY A LA PLAÇA MAJOR DE SANT CELONI. A 30 DIES DEL 27-S

Ens convocaven a les 18,00 a la Plaça Major de Sant Celoni per assistir a la ballada country en suport de la donació de sang.

Ens trobàvem a la Cristina Nart Sánchez i el seu marit quan aparcàvem el vehicle, i a l’Elisabeth i el Toni a la mateixa Plaça, més tard coincidiríem amb altres amics de Sentmenat, i amb l’Enric Bertomeu (Cldsf Sense Fronteres ) que feia anys justament el dissabte 29.08.2015



Retratava al grup amb l’edifici de l’Ajuntament de Sant Celoni, obra de l'arquitecte Josep Domènech i Mansana (Barcelona, 15 de abril de 1885 - Barcelona, 7 de octubre de 1973) , i que fou construït l’any 1926.


També – amb alguna dificultat derivada de l’excés de llum – amb el fons de la façana de l’Hotel Suís, de la que dissortadament sembla que se’n desconeix l’autor.



Can Ramis, em permetria fer una vista ‘aeria’.

Aprofitaria per visitar i retratar alguns detalls de l’església de parroquial advocada a Sant Martí.


Passaven pocs minuts de les 21:00 quan ens acomiadàvem, el retorn el faríem per Santa Maria de Palautordera, potser els indicadors a l’interior de Sant Celoni son insuficients, o potser ‘de nit tots els gats són negres’, oi ?.


Havien acabat de tocar les 22:00 quan seiem a taula i donàvem bon compte d’un frugal sopar ( síndria, raïms, préssecs,...)

Em parlaven d’un projecte pels mesos propers, anar a una ballada a Vic, fent un petit recorregut ‘artístic’ previ, que podria començar a l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, continuar per la visita de la ‘ l'illa Raspall’ a la Garriga, el Santuari de l’Ajuda de Balenyà, i potser la Catedral de Vic, i/o l’esplèndida Plaça Major, ho anirem perfilant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario