sábado, 14 de septiembre de 2013

BALLADA COUNTRY DELS 40 ANYS DE L’A.V.G DE SABADELL

l’Agrupació de Veïns de Gràcia commemora el 40è aniversari de la seva fundació, i entre altres actes de la Festa Major ens convocaven a una Ballada Country a les 20,00 del divendres 13 de setembre de 2013.


La Ballada va ser molt participada – com gtotes les activitats festives que s’organitzen en el marc incomparable de la Plaça del Treball - , i en la que curiosament el tema quasi general de conversa, va ser la participació en la Via Catalana.




L’Associació feia uns gots commemoratius que alhora que ajudaran al seu manteniment econòmic, esdevindran una fita en la seva història , que desitgem llarga, i plena d’èxits .


Al final arribava la ‘notitia horribilis’, que el PP insistia en la seva tesis que diu que NOMÉS es pot tocar la constitució sense referèndum per garantir el pagament als alemanys dels préstecs que havien ‘desaparegut’ per l’estultícia i la corrupció de les elits politiques del REINO DE ESPAÑA, i que s’han de retornat DE TOTES, TOTES, retallant el que calgui de la CONSTITUCIÓ, educació, salut, serveis socials, pensions, sou dels treballadors, funcionaris, ....

Com va dir-li l' Arcàngel Sant Gabriel el dia de la Anunciació, invoquem aquí la intercessió de Maria, excelsa Patrona d’aquest veïnat ;

"Déu et salvi Maria, plena ets de gràcia".

Amén !

No hay comentarios:

Publicar un comentario