sábado, 21 de julio de 2012

FI DEL CURS 2011-2012 DEL COUNTRY 100MENA

Feia calor, molta calor a l’interior del teatre de la Societat Coral Obrera la Glòria Sentmenatenca; la feina però, és la feina, hi em tocava recollir algunes imatges d’aquesta ballada , en que alhora que un petit resum de l’any en el que és reconeixen els avenços – més que notables – que tothom va fent , ens desitgem tot plegats el millor per l’estiu, i en aquest context d’incertesa econòmica , afegim el desig de tothom de superar la situació en el mínim temps possible.



En una de les sortides per a ‘respirar’ retratava la Torre Costa, situada a la mateixa vorera en que ens trobem, un xic més avall.

Un cop refet tornava a la ‘sauna’ – que ocasionalment compartim amb alguns exemplars del mosquit 'tigre', per recollir imatges fins l’hora de sopar.








S’acostuma a reconèixer la bona feina dels professors fent-los un obsequi, aquest any – potser per la situació de crisis econòmica ? – ha estat un recipient clos de terrissa, amb una petita escletxa superior per on s'hi poden introduir monedes – i àdhuc bitllets - per a guardar-los, la gràcia de les guardioles - etimològicament derivat del radical de guardar, com a diminutiu de guàrdia – es que els bitllets i/o monedes no poden esser tretes fàcilment sense trencar el recipient.


Acabàvem el sopar passades llargament les 0,00.

Als ‘teachers’, per la feina feta al llarg de l’any, i a totes i cadascuna de les persones que han esmerçat generosament el seu temps en preparar la festa, el testimoni de la nostra gratitud, a balladores i balladors – les dones continuen essent majoria - felicitar-los perquè en la terminologia actual ‘progressen adequadament’ , a tots els millors desitjos per aquesta canícula, i el desig de retrobar-nos el proper curs 2012-2013

No hay comentarios:

Publicar un comentario