lunes, 24 de octubre de 2011

COUNTRY A CAN PAPASSEIT- VILANOVA DEL CAMI. L'ANOIA

Em posava en contacte amb els amics del country d’ Òdena, i m’explicaven que el diumenge 23 d’octubre, no hi hauria ballada a la seva població, perquè començava la temporada de l’Associació Anoia Country, a l’equipament municipal de Can Papasseit, a Vilanova del Cami.



La comarca de l’Anoia té una població d’unes 110.000 persones, concentrades majoritàriament al voltant d’Igualada, i amb bon criteri els afeccionats al country, comparteixen i no competeixen. Diumenge 23 a Vilanova del Camí, i el següent a Òdena.




Can Papasseit ofereix a les balladores – hores d’ara son més les dones que els homes en el món del country – una sala de més de 800 metres quadrats, que encerclada per taules i cadires, conforma davant de l’escenari una magnifica pista per ballar.




Saludava amics de :

Berga
Calaf
Carmen
Castellar del Vallès
Castellgalí
Igualada
Manresa
Òdena
Sant Joan de Vilatorrada
Sant Salvador de Guardiola
Vilanova del Cami
Vilanova i la Geltrú

Veia majoritàriament samarretes del grup organitzador Anoia Country, i dels Amics de Vilanova i la Geltrú.

La ballada que començava puntualment a les 18,00, s’aturava cap a les 20,00 per fer un sorteig, menjar coca amb xocolata i beure cava.




Un xic abans de les 21,00 ens acomiadàvem felicitant als organitzadors, als que reiteràvem la nostra permanent sensació de ‘trobar-nos a casa’.

Aprofitem per fer una crida als afeccionats dels Vallesos, del Baix Llobregat, del Barcelonès, del Maresme,... perquè vinguin també per aquestes contrades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario