lunes, 1 de agosto de 2011

COUNTRY 100MENNA. TANCAT PER VACANÇES

Passaven alguns minuts de les 22,00 quan feia la foto de les ‘tres Maries’ al final de la ballada que concloïa el curs.



Havia començat a les 20 hores; com s’havia programat a l’inici de curs – a l’any 2.010 – tothom tenia assumit que el 31 de juliol faria calor. La realitat – en forma de núvols – va planar damunt nostre durant tota la ballada, i quasi al final els jerseis i jaquetes començaven a sovintejar.




L’entusiasme de les balladores era el mateix – sinó més – que el del començament al mes de setembre de 2.010; des d’aleshores certament ha plogut molt – fins i tot massa – tant en termes meteorològics, com a nivell personal.




Encara hi va haver ocasió d’assajar alguna peça ‘ nova’, i per descomptat d’esperonar a tothom a participar en les ballades que es duguin a terme en les seves destinacions d’estiu.

Ens acomiadàvem – només per alguns dies d’agost – amb una sensació agredolça , per un costat lògicament l’alegria davant d’unes vacances necessàries i merescudes, i per l’altre aquell pessic al cor per l’absència obligada – tots tenim compromisos familiars – de les amistats que han anat creixent mentre ens esforçàvem en seguir i memoritzar les instruccions ; basic a la dreta, basic a l’esquerra, taló davant, canya, side cha cha, rock step,.....

Eh!, que ens posarem tendres; a tothom molt bones vacances, als ‘profes’ gràcies per la paciència, i esperem retrobar-nos per la Festa Major de Sentmenat

No hay comentarios:

Publicar un comentario