domingo, 21 de agosto de 2011

BALLADA I FONDA, UN TASTET DE LA TROBADA COUNTRY A LA COLÒNIA ROSAL. BERGUEDÀ

Veníem de Lles, població de la Cerdanya on tenim una bona amiga amb qui compartim també la passió pel country. El topònim d’origen iber té un significat descriptiu : abisme, precipici,.. i se’n troben evidències a la llengua basca – darrer vestigi de la Cultura preromana- en paraules com leze, leta, o les , amb els significats esmentats.

Sentíem musica country quan aturava el vehicle al costat de l’església de Sant Antoni ; a l’altre costat de la carretera tenia ocasió de saludar una munió d’amics del ;

Vallès Occidental
Osona
Maresme
Berguedà
Barcelonès
Bages

M’anticipo a demanar disculpes en cas d’oblit, i m’acullo al fet obvi que ‘ a la nit tots els gats son negres ‘.




Em complia comprovar com a la a la vora del Llobregat han decidit trobar-se per ballar i gaudir, alguns dels millors ‘ pesos pesats ‘ del Country al nostre país.

Compartíem amb ells una bona estona, refent-nos de la calor brutal d’aquest dissabte 20 d’agost.




Ens acomiadàvem quan els cridaven per sopar prop de les 22,00 hores; per davant la infinita foscor que envolta la C-16; un dels sentits etimològics del Llobregat és justament aquest ¡ llòbrec, fosc,.. també l’autopista de peatge – la més cara de Catalunya – està totalment a les fosques, i únicament comencen a sovintejar les llums quan som a Terrassa.

Això no és una mostra de l’abandó manifest de la Catalunya interior, oi ?.




Ah!, la darrera imatge era l’església de Sant Antoni de Pàdua del Rosal, i us afegim els Goigs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario