lunes, 25 de julio de 2011

ÒDENA, ELS HEROIS DEL COUNTRY

Ens havia convocat via facebook el Miquel Navarro, de l’Associació ‘AMICS DEL COUNTRY D’ ÒDENA’, pel diumenge, 24 / juliol • 18:30 - 21:30, al Parc de la Font d’ ÒDENA, i afegia : Ball per a tots els nivells (es poden demanar balls). Servei de bar amb terrassa.

Els malastrucs del Servei de Meteorologia de Barcelona, s’obstinaven en la continuïtat de mal temps, la mateixa previsió que repetien feia setmanes , i que venia a confirmar la certesa d’un canvi climàtic d’incertes conseqüències per la subsistència de la nostra espècie.

Altrament la coincidència de la Trilateral d’Andorra, intuíem que faria baixar la participació .

Arribàvem puntualment al Parc de la Font; ens hauríem d’esperar quasi mitja hora per començar a ballar, i ho fèiem sota un airet fred que presagiava tempesta, en cap moment es superaven la cinquantena de balladores.




Saludàvem alguns amics de Sant Salvador de Guardiola amb els que havíem coincidit a Moià.




Els núvols s’anaven enfosquint fins que pocs minuts abans de les 20,00 començaven a caure les primeres gotes; l’aigua i els aparells informàtics no fan bona parella, i davant l’evidència que malgrat tractar-se d’un cap de núvol, l’aiguat guanyava en intensitat, es decidia recollir l’equip tècnic.



Marxàvem per l’antiga carretera C-37z, i recolliria a Canyelles la imatge d’una gran casa, situada dalt d’un turó, pintada de blanc i amb grans obertures a manera de galeries, de la que m’agradaria tenir més informació.

Calia deixar constància de l’esforç dels Amics del Country d’ Òdena; son uns autèntics i veritables herois.

No hay comentarios:

Publicar un comentario