jueves, 30 de junio de 2011

AMICS DEL COUNTRY DE CASTELLAR DEL VALLÈS. FI DECURS

Ens trobàvem el dijous 30 de juny un grapat d’amics del Country d’aquesta vila que senyoreja les terres altes del Vallès Occidental; l’excusa com tots els anys, ens la donava el fi del curs, això ens permet retrobar-nos – a alguns - passar una bona, i agrair les moltes fineses de persones concretes que esmercem temps i energies en benefici del country i dels qui el practiquen; compensar l’esforç dels professors, i admirar-nos de l’adequada progressió de totes i cadascuna de les balladores; en aquesta ocasió però la nit donaria per més ...




Degustaríem els entrepans i el gelat, i abans d’iniciar la ballada de comiat, totes les balladores posaven per la foto de grup. Això també és novetat.



La participació en la ballada de la Plaça de les Olles, ens havia permès comprovar la progressió d’uns dels habituals ‘transportistes de country’ , i aquesta nit de cloenda assistiríem al naixement d’una nova estrella.



La fortuna em permetria – finalment – aconseguir una imatge de les ‘ tres maries’ en línia. Val a dir que això és tant inusual com la posta del sol al Puig de la Creu, que podreu veure en aquest enllaç.




Faltaven pocs minuts per les 00,00 quan ens acomiadàvem; tothom té clar – malgrat la calor i les vacances - el ferm compromís de treballar perquè la ballada de Festa Major a la Plaça Calissó, sigui – un any més - un dels actes que convoquem a més castellarencs

Felicitats un anys més a tots els Amics del Country de Castellar del Vallès.

No hay comentarios:

Publicar un comentario