lunes, 16 de mayo de 2011

LA CLÀSSICA BALLADA EN COSTA DE CAN FONT

Començava recollint una imatge de les dues Maries, amb el fons del Castell dels Clasqueri; parlo del terme de Castellar del Vallès, capital de la inexistent comarca de l’alt Vallès.


Anàvem a Can Font, dins de la Festa de la Primavera, es du a terme una ballada que ha entrat ja dins del terreny les mites del country, la Ballada en Costa.

L’indret, al costat del Restaurant Can Font, en un carrer amb pendent, comporta un sobreesforç físic notable per als ballador i un constant exercici d’equilibri; això certament no la fa massa concorreguda, escassament mig centenar de persones balladores, però any rere any, es consolida aquesta aurèola mítica.

Els problemes tècnics, es superaven quasi tres quarts d’hora més tard, i val a dir-ho gràcies a la professionalitat dels amics de la Boutique del Country, i del Dan Mc Flyer.





No ens serà possible en aquesta ocasió gaudir d’una classes pràctica del Dan que s’ha traslladat expressament fins aquí, no hi ha micròfon i no tenim disponible un equip manual com l’any anterior

http://espaicountry.blogspot.com/2010/05/country-can-font-la-ballada-en-costa.html
Tot plegat lluny de portar-nos al desànim – que podríem - ens fa apreciar les extraordinàries virtuts dels que tenen en el country més que una afició, una devoció.

Ens agradaria en properes edicions trobar disponible un mínim equipament; taula i paraigües per instal•lar l’equip de so; micròfon i allò que calgui per fer fàcil la tasca d,aquells que com el Dan aquest any, volen fer créixer la pràctica del country.

No hay comentarios:

Publicar un comentario