lunes, 20 de diciembre de 2010

Moià, ballada country per la Marató 2.010

Sortíem de Castellar del Vallès prop de les 10,00 del mati; feia un fred intens que aconsellava circular amb la màxima precaució; anàvem un xic justos de temps – la ballada country per la Marató començava a les 11,00 - això no ens permetia aturar-nos per recollir imatges del grup a Santa Maria del Villar.




El 29 de gener està convocada una ballada a la Plaça Major de Moià , en tindrem aleshores una nova ocasió

La plaça de Colom era manifestament petita per encabir les més de 100 balladores que fins més enllà de les 14,00 dansaran sense descans; superàvem llargament els 600 pel que fa al nombre de persones que s’acostaven fins la taula per fer les seves aportacions a la Marató.



Saludava molts amics de la Catalunya central :

Aiguafreda
Artes
Berga
Calaf
Calldetenes
Cardona
Castellar del Vallès
Castellnou de Bages
Castellterçol
Gironella
Granollers
Igualada
l'estany
Manlleu
Manresa
Moià
Navarcles
Rubi
Sabadell
Sabadell
Sant Julià de Cerdanyola
Sant Pere de Torelló
Sant Pere Sallavinera
Sant Salvador de Guardiola
Santa Margarida de Montbui
Sentmenat
Terrassa
Torelló
Viladecavalls
Vilanova i la Geltrú



Tots havien decidit apropar-se fins a la capital del Moianès, per deixar palès l’esperit generós dels qui viuen a la Catalunya interior.

Ens arribàvem el Joan Vilardell i jo fins al Parç, l’estany encara estava gelat quan el sol dels darrers dies de la tardor, superava el seu zenit.


Aprofitava - com sempre – per compra ‘delicatessens’ a Cal Maties, que en feia pagar en aquesta ocasió, l’embolcall a preu de formatge.

Ens trobàvem al Feliu i a la Montse, fent la compra d’alguns dels ingredients dels àpats familiars d’aquestes festes; aprofitem per desitjar-nos el millor pel Nadal i l’any proper.

Ens acomiadàvem dels organitzadors quan les agulles del rellotge superaven llargament les 14,00; el grup del Vallès Occidental tenien taula per dinar a Magadins Vell.



La tarda queia damunt l’altiplà, quan fèiem via cap a les terres planes, el termòmetre arribava fins a 0,00 graus a l’alçada de Sant Quirze de Safaja.

A les 18,30 es feia la presentació d’un lipdub a Sentmenat. El ‘Coro’ estava ple a vessar !. Els sentmenatencs palesaven d’aquesta manera el seu orgull, davant aquesta manifestació col•lectiva que podreu veure a www.elcorosentmenat.org/lipdub i/o www.youtube.com/elcorosentmenat

Tocaven les 20,00, quan aturava el vehicle davant de casa.

En aquesta ocasió, a banda d’aquest article, publicarem properament una selecció d’imatges de la Ballada Country per la Marató a Moià.

No hay comentarios:

Publicar un comentario