jueves, 28 de octubre de 2010

CASTELLAR DEL VALLÈS. COUNTRY, AMB C DE COR

Lluïa encara el sol tardoral quan entraven, les balladores de Country de Castellar del Vallès a la Fundació Obra Social Benefica – a molts castellarencs el sonarà més familiar si diem l’Hospital – , segons el programa ballarien entre les 18,00 i les 19,00 a la sala gran davant de les persones residents.

Totes elles havien avançat l’execució de les seves tasques domestiques habituals, i fins alguna havia demanat sortir de la feina per assistir a la ballada. El country s’associa habitualment amb texans , botes i barrets, i s’oblida que és – sobretot – cor-







La ballada – amb algun problema tècnic – ha estat un èxit, i fins al final ha calgut improvisar algun bis.






El grup ha fet esment de l’absència obligada del seusteachers’, que amb bona voluntat – i la llarga experiència de la majoria de balladores- s’ha pogut suplir.

Desprès de la ballada, begudes, carquinyolis i licor – per qui en volia – han estat la mostra de l’agraïment, per l’espectacle ofert.

Començava el torn dels sopars quan ja de nit, sortien les balladores.

Un any més els Amics del Country han pogut actuar davant dels residents , gràcies a l’excel•lent instal•lació de que disposa avui la Fundació Obra Social Benefica.

Ens encantaria poder fer-ho en tots els centres d’aquestes característiques, que son bastants actualment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario